Zwemvaardigheid

Zwemvaardigheid

Zwemvaardigheid

Wij bieden je nadat je je C-diploma hebt gehaald de mogelijkheid om op zaterdag van 15:30 tot 16:15 uur in het LACO zwembad op een leuke manier bezig te zijn met zwemmen als sport. Je kan het ook zien als een logisch vervolg op het behalen van de zwemdiploma’s A, B en C. Je hebt de mogelijkheid om op speelse wijze zwemvaardigheidsdiploma’s te halen, je conditie te verbeteren en een paar keer per jaar mee te doen aan recreatieve wedstrijden. Lees meer

Bij ons staat het plezier in zwemmen voorop. Snelheid of de technische beheersing van zwemslagen zijn hieraan ondergeschikt. De zwemvaardigheidsdiploma’s waar we voor opleiden zijn de algemene zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3 en de certificaten Snorkelen, Balvaardigheid en Survival.

De nadruk in ons programma ligt dus niet op de diploma-eisen maar op een speelse manier bezig zijn met zwemslagen, conditie en spellen. Het diploma komt dan uiteindelijk als het toefje slagroom op de cake.
Lijkt dit je leuk en wil je het eens proberen? Kom dan langs op zaterdagmiddag en maak een afspraak met de trainer om een keertje vrijblijvend mee te doen! Weet je het al zeker? Schrijf je dan hier in.

Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk contact, aarzel dan niet om contact op te nemen met Barbara Dona. Zij kan je alles vertellen over het onderdeel Recreatief binnen de Dommelbaarzen.