Skip to content

Sponsoren

sponsor

Recreatief

Wedstrijdzwemmen

Open water

Evenementen

Sponsoren

Zoals iedere andere vereniging is het voor de Dommelbaarzen belangrijk om te kunnen steunen op sponsoren. Mede door de extra ondersteuning van onze sponsoren zijn wij in staat om ons als vereniging verder te ontwikkelen op zowel het recreatieve, wedstrijd- als evenementenvlak. Tevens zijn wij dankbaar voor het feit dat onze sponsoren ons helpen met kennis en inzicht bij verdere professionalisering van onze vereniging.

Wij bieden onze leden graag passende trainingen aan die in een goede sfeer en met veel plezier worden gegeven en ervaren. Onze sponsoren spelen hierin een belangrijke rol. Zonder onze sponsoren zou bij voorbeeld de wedstrijdgroep geen extra trainingen in het Pieter van den Hoogenband Stadion kunnen volgen, zouden de activiteiten en evenementen van de Dommelbaarzen minder succesvol zijn en zouden we de jaarlijkse IJzeren Man Zwemrace niet kunnen organiseren.

De Dommelbaarzen kent geen hoofdsponsor (naamsponsor) maar steunt op grotere en minder grote sponsoren, zij zijn ons allen even lief. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze sponsoren de waarden van onze club ondersteunen en dat het merk van de sponsoren hierbij aansluit. Onze visie is “Zwemmen is gezond”. De Dommelbaarzen is open, transparant, inclusief, sportief en gezellig (familiegevoel). Er zijn meerdere vormen van sponsoring mogelijk (in natura, evenementsponsor, naamgevende sponsor, mediapartner, algemene sponsor, adverteerder, vriend, etc.).

Wil je ook sponsor worden van onze prachtige club? Mail dan naar voorzitter@dommelbaarzen.com.

Zwemmen is voor jong en oud iedereen kan het leren

Sponsoren

Facebook

[fts_facebook type=group id=532415856787568 posts=2 height=300px]

Twitter

[fts_twitter twitter_name=Dommelbaarzen tweets_count=2 twitter_height=400 px cover_photo=Yes stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no]

Algemeen agenda