Skip to content

Recreatief

recreatief h

Recreatief

Wat kun je allemaal bij Recreatief verwachten? We moeten eerlijk zijn, dat is best wel veel.
Als je van zwemmen houdt, gezond en in vorm wilt blijven, dan heeft de Dommelbaarzen diverse afdelingen waarin je recreatief kunt zwemmen. Elke afdeling met een eigen doelgroep en doelstelling.

Zo kennen wij de volgende afdelingen:
• Recreatief is, naast het ABC zwemmen, voor alle leeftijden om uw water ervaringen, indien mogelijk, uit te breiden. Er zijn verschillende onderwerpen die tijdens deze lessen worden geoefend, zoals: balvaardigheid; snorkelen; survival; etc.. Voor deze onderdelen zijn zelfs ook diploma’s te behalen.
• Trimzwemmen is perfect als u lekker baantjes wilt zwemmen in een gezellige omgeving.
• Zwemmen voor mensen met een beperking biedt u een veilig uur volop bewegen in het water.
• Zwemmen op medisch advies is bedoeld voor mensen die met of zonder medische indicatie prettige lichamelijke inspanning zoeken.
• Start2Swim is voor iedereen van 18 jaar of ouder die altijd al graag de borstcrawl had willen leren of beter onder de knie wil krijgen.

Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk contact, aarzel dan niet om contact op te nemen met Jos Paree . Hij kan je alles vertellen over het onderdeel Recreatief binnen de Dommelbaarzen.

Sponsoren

Foto album

Facebook

[fts_facebook type=group id=532415856787568 posts=2 height=300px]

Twitter

[fts_twitter twitter_name=Dommelbaarzen tweets_count=1 twitter_height=300 px cover_photo=Yes stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no]

Algemeen agenda