Recreatief

Recreatief

Recreatief

Wat kun je allemaal bij Recreatief verwachten? We moeten eerlijk zijn, dat is best wel veel.
Als je van zwemmen houdt, gezond en in vorm wilt blijven, dan heeft de Dommelbaarzen diverse afdelingen waarin je recreatief kunt zwemmen. Elke afdeling met een eigen doelgroep en doelstelling.

Zo kennen wij de volgende afdelingen:
• Recreatief is, naast het ABC zwemmen, voor alle leeftijden om uw water ervaringen, indien mogelijk, uit te breiden. Er zijn verschillende onderwerpen die tijdens deze lessen worden geoefend, zoals: balvaardigheid; snorkelen; survival; etc. Voor deze onderdelen zijn zelfs ook diploma’s te behalen.
• Trimzwemmen is perfect als u lekker baantjes wilt zwemmen in een gezellige omgeving.
• Zwemmen voor mensen met een beperking biedt u een veilig uur volop bewegen in het water.
• Zwemmen op medisch advies is bedoeld voor mensen die met of zonder medische indicatie prettige lichamelijke inspanning zoeken.
• Start2Swim is voor iedereen van 18 jaar of ouder die altijd al graag de borstcrawl had willen leren of beter onder de knie wil krijgen.

Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk contact, aarzel dan niet om contact op te nemen met Barbara Dona. Zij kan je alles vertellen over het onderdeel Recreatief binnen de Dommelbaarzen.

Foto album

 

Zwemmen is voor jong en oud iedereen kan het leren

ALGEMENE AGENDA

april 2020

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

NIEUWS

Meest recente berichten

  • Uitslag verenigingsloterij bekend!
    28 maart 2020
    De uitslag van de Verenigingsloterij is bekend!Jullie kunnen deze terugvinden via: https://de-dommelbaarzen-loterij.verenigingsloterij.nl/trekkingsuitslag/.Prijzen zijn op te halen bij Max