Dommelbaarzen

50 jaar jubileum

SAFE THE DATE_ZWEMMARATHON

Dommelbaarzen 50 jaar

Dankzij een groepje zwementhousiastelingen is op 27 maart 1969 de Vughtse Zwem- & Waterpolovereniging De Dommelbaarzen opgericht.  Reden om dit op gepaste wijze te vieren. Graag nodigen wij leden en oud-leden uit om dit met ons te vieren op 22 juni a.s.

Jullie zijn op die dag van 20:30-00:30 uur van harte welkom in ons clubhuis, Boslaan 43 te Vught. Onder het genot van een drankje en hapje kunnen we dan gezellig terugblikken en bijkletsen.

Ben jij er ook bij? Ja, toch?!!!!! Reserveer dan nu de datum in je agenda en schrijf je vandaag nog in via 50jaar@dommelbaarzen.com onder vermelding van naam en adres in. We zorgen er dan voor dat je op de hoogte wordt gehouden. Tevens krijg je nog een officiële uitnodiging van ons.

De organisatie is ook nog op zoek naar oude foto’s en beeldmateriaal. Ook fotomateriaal van de IJzeren Man uit eind jaren 60 en begin jaren 70 is van harte welkom. Mail deze bij voorkeur gescand naar 50jaar@dommelbaarzen.com.

Wij hopen jullie allemaal op 22 juni a.s. te kunnen verwelkomen!

Hartelijke groet,

Bestuur VZ & PV De Dommelbaarzen

 • Zwemmarathon 50 jaar Dommelbaarzen, doe je mee?

  21-22 september bij LACO Feel Fit Center Vught

  Dit jaar bestaan De Dommelbaarzen 50 jaar en dat mag gevierd worden! Daarom organiseren we een zwemmarathon op 21 en 22 september a.s. Iedereen die in 2005 geboren is of eerder en een zwemdiploma heeft mag meedoen. We starten om 20.00 uur en eindigen om 08.00 uur. Waar? Bij LACO Feel fit Center in Vught.

  VZ & PV De Dommelbaarzen

  Saskia Goutziers, secretaris

  Nancy van de Ven, trainer

Sponsoren

 • HENKELMAN

  HENKELMAN

 • ALGA-HR

  ALGA-HR